מה גישת ההלכה בנוגע למה?

  • אלימות הבעל כלפי אשתו
    יעל | 20/03/2014 16:00

    אישה אשר בעלה מתעלל בה מעוניינת בשלום בית..מגיעה אל הרב תוך כוונה שיגרום לבעלה לבור מדרכו הרע (הבעל החל תהליך של חזרה בתשובה, אך ממשיך לנהוג כלפי אשתו באלימות). ברצוני לדעת מה גישת ההלכה בנושא זה.

    אשמח למענה בתודה מראש

    • מה גישת ההלכה בנוגע למה?
      טו"ר יצחק עמרני | 24/03/2014 00:45

      לא הצלחתי להבין את השאלה.  בנוגע למה את שואלת את עמדת ההלכה? בנוגע לשלום בית? בנוגע לאלימות במשפחה? בנוגע לפנייה לרב בנושא של שלומ"ב?