נזק פח

  • פגיעה ברכב חונה
    עידן | 19/03/2014 23:10

    שלום רב אתמול בשעה ארבע לפנות בוקר החנתי את רכבי מול חלון ביתי ,בשעה שש וחצי בבוקר אבי ישב במרפסת וראה רכב של שכן והיה נדמה לו שהוא משפשף לי את הרכב וקרא לשכן אך השכן התעלם ועלה לביתו. בבוקר השארתי לשכן פתק ובקשתי שיצור איתי קשר,כשחזר אלי לטלפון ניסה להתחמק אך שהסברתי לו שאבי ראה אותו ביקש להיפגש ביום שישי . אך פתאום היום בערב שלח לי הודעה שעוה״ד יעץ שלאור הנסיבות לא יפגש איתי . מה עלי לעשות ? עלי לציין במדובר בסכום קטן 600שח מקסימום (רק צבע)

    • נזק פח
      עו"ד אריק ארביב | 19/03/2014 23:29

      עידן שלום,

      אני מציע לשלוח לשכן מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים ואולי זה יגרום לו לשלם. היה והוא עדיין מסרב לפצות אותך, יש 2 אופציות - האחת, להגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות על הנזק. והשנייה, לספוג את עלות התיקון.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים