הכל תלוי במספר החוזה בגינו מוגש החשבון

  • חשבון חשמל
    אני | 12/03/2014 20:43

    האם לחברת חשמל מותר לנתק חשמל בבית פרטי עקב חוב בעסק פרטי (מסעדה)?
    (בעל העסק הוא גם אחד מבעלי הדירה)
    - לעסק יש חוב ועל מנת לגבות אותו חברת החשמל פונה ישר לבית הפרטי לנתק ולא הולכת למסעדה - שהיא מקור החוב כדי לאלץ את שאר בני המשפחה לשלם את החוב

    • הכל תלוי במספר החוזה בגינו מוגש החשבון
      ofer309 | 12/03/2014 23:11

      ככל שמדובר בחוזים שונים יש לראות כל חוזה בפני עצמו

    • ניתוק חשמל בשל חוב
      עו"ד טלי קסלר | 16/03/2014 11:02

      אני מצטרפת לתשובה של ofer309.
      יש מקום לבדוק אם לחברת החשמל יש סמכות והרשאה לפעול כפי שהיא פועלת.
      מצד שני, אולי במקום לשלם לעורך דין לצורך קבלת ייעוץ בנושא עדיף להשקיע את הכסף ולשלם את החוב שכן הוא כנראה לא ייעלם.

      בברכה,
      עו"ד טלי קסלר
      מנהלת פורום יזמות עסקית

      • משלמים
        אני | 16/03/2014 13:34

        תודה רבה על התגובות, פשוט לעדק יש קשיים כלכליים וחברת חשמל גורמת גם למשפחה לשקוע. אבא שלי בעל עסק ויש לו קשיים עם תשלומי החשמל. חברת חשמל לא טורחת בכלל להגי לעסק, אלא ישר לבית הפרטי, וככה אמא שלי ואני צריכים לרוץ לשלם את החשבון, על חוב שלא קשור אלינו. זה מאוד מרגיז..