האם יש צורך בעילת תביעה אישית כדי להגיש תביעה ייצוגית?

  • זכות לתביעה
    דנה | 27/02/2014 13:44

    האם אני מביbv נכון מחוק תובענות ייצוגיות כי קמה לי זכות לתבוע עסק בתביעה ייצוגית גם במידה ולא רכשתי ממנו כל סחורה או שרות ?

    תודה

    דנה

    • האם יש צורך בעילת תביעה אישית כדי להגיש תביעה ייצוגית?
      עו"ד עמירם טפירו | 02/03/2014 14:31

      דנה שלום,

      ההפך הוא הנכון, אחד התנאים להגשת תביעה ייצוגית הינו קיומה של עילת תביעה אישית. כלומר, שלתובע הייצוגי עצמו קיימת עילת תביעה אישית כנגד הנתבע.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות