האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית נגד חניון הרכב של בית חולים איכילוב?

  • תביעה נגד חניון הרכב של בית חולים איכילוב
    שוקי מרלה | 20/02/2014 12:54

    החניון באיכילוב לוקח תשלום עבור חניה גם לנכים עם תו נכה לרכב. זאת למרות שיש הוראות בכתב של משרד הבריאות שקובע שנכים לא משלמים עבור חניה וכן רכב צבאי ורכב של מאושפז. בחניונים של אחוזת החוף של עיריית ת"א תו נכה 3 נקודות משלם חניה ותו נכה עם סימון כסא גלגלים משוחרר וזה בניגוד להחלטה תקדימית של בית המשפט שקובעת שאין הבדל בין סימון עגלת גלגלים לסימון 3 נקודות.
    בבתי חולים אחרים כמו תל השומר, בית לוינשטיין ומאיר כל הרכבים עם תו נכה משוחררים מתשלום.
    אני חושב שזה חמור ואני כרגע מבקש לקבל טיפול בתל השומר כדי לחסוך דמי חניה שיכולים להגיע ל-60 שקלים ליום.

    • האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית נגד חניון הרכב של בית חולים איכילוב?
      עו"ד עמירם טפירו | 25/02/2014 09:21

      שוקי,

      על פניו מתקיימת לך במקרה שכזה עילת תביעה. אני ממליץ לך לפנות לעו"ד הבקיא בתחום לייעוץ פרטני.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות