יש הלכה שנקראת הפה שאסר הוא הפה שהתיר

  • עסק וכשרות לאסק
    קלי | 17/02/2014 20:50

    שלום,

    ברצוני לדעת האם מותר לי לרשם על אריזה מקרטון(של העסק עם הלוגו של העסק) בה שמים מוצר למשקל, כאשר המוצר עצמו קיבל כשרו מלאה (נניח המצר שוקל קילו ואני חותכת מתוכו חצי קילו ושמה בקופסא) את ההכשר?

    האם מותר לציין על הקרטון את ההכשר?

    • יש הלכה שנקראת הפה שאסר הוא הפה שהתיר
      ofer309 | 18/02/2014 06:44

      ולכן לא רואה מניעות לציין זאת ע"ג הקרטון

    • כשרות לחלק ממוצר כשר
      עו"ד טלי קסלר | 18/02/2014 09:16

      אם עניין הכשרות הוא קריטי מבחינתך אני מציעה לך לבדוק עם מי שהעניק את הכשרות למוצר.
      ייתכנו סוגיות שנוגעות לאופן החיתוך של המוצר, לכלים בהם נעשה שימוש לצורך החיתוך וכיו"ב.
      העניין צריך להיות בתיאום עם נותן ההכשר.

      בברכה,
      עו"ד טלי קסלר
      מנהלת פורום יזמות עסקית