האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגין בגין חיוב בגין מכתב התראה?

  • חיוב בחברת חשמל עבור התראה על חשבון ששולם
    מנחם ישראלי | 13/02/2014 00:44

    שילמתי חשבון חשמל באיחור של כ9 יום לאחר מספר ימים אני מקבל התראה תאריך הדפת ההתראה הינה 3 ימים לאחר התשלום בפועל, בחשבון שלאחריו חייבו אותי בגין התראה.  האם מחייבים על מכתבים שנשלחים לחינם ??? יצויין לפני כשנה היה להורי דבר כזה ואז לאחר דין ודברים עם נציג חברת חשמל בטלפון זיכו אותי, אבל שימו לב יש הרבה שלא בודקים תאריך הדפסה וחושבים שזה יצא כבר לפני שהם שילמו את החשבון ולכן מחייבים אותם עבור ההתראה עוד כעשרה שקלים

    • האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגין בגין חיוב בגין מכתב התראה?
      עו"ד עמירם טפירו | 13/02/2014 15:32

      מנחם שלום,

      לדידי הדבר נשמע כמו תקלה נקודתית ולא תופעה רחבה המצדיקה הגשת תביעה ייצוגית בעניין.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות

      • תופעה קבועה
        מנחם | 13/02/2014 19:37

        היות והמכתבים יוצאים לאחר כמה ימים ממוחשב לכן זה קורה לכל אחד שמשלם בגבול היומיים שלפני ההדפסה, מבדיקה אצל כמה אנשים

        • האם יש מספיק אנשים להגשת תביעה ייצוגית בגין חיוב בעלות מכתב התראה?
          עו"ד עמירם טפירו | 16/02/2014 09:46

          מנחם,

          אם אמנם כך המצב הרי שלטעמי קיימת לך עילת תביעה. אני ממליץ לך לבחון את הסוגייה אל מול עו"ד המתמחה בתחום.

          בברכה,

          עמירם טפירו,עו"ד

          מנהל פורום תובענות ייצוגיות