כמעט תאונה - האם זכאי לפיצוי?

  • אוטם שריר הלב
    לירן | 03/02/2014 16:27

    שלום,

    לפני כמה ימים נסעתי בכביש מהיר ובלי ששמתי לב אופנוען חתך אותי וכמעט התנגשתי בו.
    האירוע השפיע עליי ברמה כזו שהתחיל לי קוצר נשימה והייתי צריך לעצור בשולי הדרך כדי להחזיר לעצמי אוויר.
    כל זה קרה בבוקר ובערב כשנסעתי למכולת היו לי כאבים חזקים בחזה ובמיון הגיעו למסקנה שלקחיתי באוטם שריר הלב.

    האם זה נגרם בגלל מה שקרה? האם זה יכול להיחשב כתאונה?

    • כמעט תאונה - האם זכאי לפיצוי?
      עו"ד אריק ארביב | 04/02/2014 09:08

      לירן שלום,

      אם תצליח להוכיח כי האירוע אכן התרחש כפי שתיארת וכי מצבך הרפואי הינו כתוצאה מהאירוע, אזי הדבר ייחשב כתאונה ותהיה זכאי לפיצויי.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים