עישון בחנות נרגילות

  • האם בחנות נרגילות אפשר למכור ולעשן בו זמנית?
    נרגילולוג | 29/01/2014 15:45

    שלום רב,

    האם בחנות בעלת 2 קומות אפשרי שקומה ראשונה תהיה קומה למכירת נרגילות, טבק ואביזרים נלווים וקומה שנייה תהיה קומה לעישון (ללא אוכל ושתייה, אך ורק עישון)?

    כמובן במסגרת החוק למניעת עישון במקומות ציבוריים (האם חנות נרגילות ,שמי שנכנס אליה כנראה מעשן, נחשבת מקום ציבורי...)

    תודה רבה והמשך יום טוב

    • עישון בחנות נרגילות
      עו"ד טלי קסלר | 05/02/2014 13:02

      זו שאלה טריקית. כנראה שיש לכך פתרון שכן גם בחנויות סיגרים יושבים לקוחות ומעשנים.
      פנו לעורך דין שיבצע עבורכם בדיקה משפטית וייתן לכם חוות דעת משפטית בנוגע לפתרון המתאים לבעיה.

      בברכה,
      עו"ד טלי קסלר
      מנהלת פורום יזמות עסקית