חוב לבנק

  • היי
    לירן | 26/01/2014 16:06

     קיבלתי עכשיו מכתב ממשרד עורכי דין שמייצג אתת בנק פועלים למשרד קוראים בלש בר אולפןןן   יש לי  שם הלוואה של איזה 100 אלף שאין לי מושג איפה הלך כל שנה וחצי שהפקדתיי   זה היה 98 נשאר  יותר אין לי איך לשלם ואין לי כלום איך בדיוק אני אמור לומר  להם את זה?

    • חוב לבנק
      עו"ד עופר פרץ | 26/01/2014 21:30

      ראשית צריך לבדוק את תנאי ההלוואה ושיעור הריבית, אם אין לך יכולת החזר ואין לך נכסים שניתנים למימוש ממליץ לך להתייעץ בקשר לפש"ר או למוגבל באמצעים.