האם ניתן לתבוע בתביעה ייצוגית חברת ביטוח שלא מחזירה הפרשים צמודי מדד

  • ביטוח סיעודי לאבדון.למה?
    אילן | 21/01/2014 17:02

    במקום העבודה עשו לנו בעבודה בעלות מופחתת ביטוח סעודי.משך שנים רבות שילמנו במטרה כשנזדקק לסיעוד חב הביטוח תשלם לפי תנאי הפוליסה .קיבלנו הודעה שמ1/2014 הפוליסה הסעודית מבוטלת הוראה מהממשלה.ראשית שיחזירו את הכספים צמוד מדד וריבית וישלמו פיצוי.כיצד ניתן לתבוע בתביעה יצוגית

    • האם ניתן לתבוע בתביעה ייצוגית חברת ביטוח שלא מחזירה הפרשים צמודי מדד
      עו"ד עמירם טפירו | 22/01/2014 18:28

      אילן שלום,

      פנייתך מגלה עניין. אני ממליץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום לשם בחינת הנושא לאשורו.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד

      מנהל פורום תובענות ייצוגיות

      • תביעה יצוגית לעשוקי ביטוח סיעודי
        אילן לוצטו | 22/01/2014 18:44

        לעו"ד עמירם אולי תוכל לכוון אותי לעו"ד  שהינך מכיר או שמעת המתמחה בנושא.תודה

        • עורך דין המתמחה בתביעות ייצוגיות
          עו"ד עמירם טפירו | 23/01/2014 15:19

          אילן,

          איני יכול להמליץ על עורכי דין מעל גבי הפורום.

          בברכה,

          עמירם טפירו,עו"ד

          מנהל פורום תובענות ייצוגיות