תובענה ייצוגית כנגד מקום העבודה

  • בדיקת אפשרות לתביעה ייצוגית
    לירון | 08/01/2014 15:48

    שלום!
    מקום העבודה שלי לא משלם לעובדים נסיעות כחוק.
    ישנן משמרות עבודה בשבתות או כאלה שנגמרות אחרי שעות בהן אין כבר תחבורה ציבורית. למרות זאת הם לא משלמים לעובדים מעבר לתשלום עבור אוטובוס. ולא מסדרים הסעות בשבתות.
    בנוסף, הם מעסיקים עובדים כפרילנסרים ולא משלמים להם נסיעות או תנאים סוציאלים. למרות שעובדים אלה הם כמו שכירים, בהיקף העבודה, בתוכנה ובכל שאר הפרמטרים. הם פירלנסרים מדומים.
    גיליתי כי מצב זה נשמך כבר שנים רבות.
    האם יש אפשרות להגיש תביעה ייצוגית בנושא זה?

    תודה

    • תובענה ייצוגית כנגד מקום העבודה
      עו"ד עמירם טפירו | 12/01/2014 09:06

      לירון שלום,

      אני ממליץ לך לפנות לעורך דין המתמצא בתחום לשם בחינה של האפשרות להגשת תביעה ייצוגית בעניין.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד

      מנהל פורום תובענות ייצוגיות