תגובה

  • פשיטת רגל
    חן | 29/12/2013 12:41

    שלום רב,
    אני נמצאת בהליך פשר, והכינוס הראשון יתקיים ביוני 2014.
    עקב, הכנוסתיי הוחלט על תשלום של 500 שח, ידיד שעורך דין עוזר לי בהליך, ומהכונס לא שלחו לי שוברים. ביקשתי מהעורך דין, ואין תגובה ממנו. אני חוששת להתסבך, ורוצה לשלם. סוף החודש מגיע, ואני לא יודעת מהיכן מבקשים שוברים. מה הדין על איחור?, לציין שאני אפילו לא יודעת באיזה תאריך לשלם.
    מה עושים?

    אודה לתשובתך

    • תגובה
      אורןן | 29/12/2013 15:25

      סתם   בשבילל העינין אני לא עורך דין או משהו  אבל מניסיון שלי   מומלץ בהליכים כאלו לקחת עורך דין שהוא לא ידיד ולא בחינם  ככה   לא היית מגיעה  למצב כזה לשאול מה יקרה

    • תשלום שוברים בפש"ר
      עו"ד עופר פרץ | 29/12/2013 16:54

      מועד התשלום החודשי מצויין בצו הכינוס. את השוברים את יכולה לקבל במזכירות הכנ"ר (כונס הנכסים הרשמי) לפי המחוז בו את מתגוררת. ( באזור ת"א והמרכז הכנ"ר נמצא ברח' השלושה 2 ת"א)

      • תשובה
        חן | 29/12/2013 23:11

        תודה לתשובתך. היום התקשר אלי עורך הדין שלי בעיניין השוברים. ובו נאמר שדיבר עם הכנר או העורך דין המטפל בתיק שלי, ושעלי לחכות חודשיים שלושה עד הנפקת השוברים. ואשים את התשלום עס 500 שח, ובעת הנפקת השוברים אשלם רטואקטיבי. לציין, שבצו הכינוס לא צויין תאריך, רק צויין גובה התשלום. האם זה מקובל תשובתו של הכנ"ר.?

        תודה להתיחסותך

        • תשלום שוברים
          עו"ד עופר פרץ | 30/12/2013 13:11

          אני מכיר את התשובה הזו "תמתין עד שישלח אליך בדואר" בעיקרון אפשרי אבל צריך לדעת  שעד אז את יוצרת פיגורים והכנ"ר וביהמ"ש עלולים לא לקבל את התשובה הזו האחריות היא שלך לעמוד בצו בימ"ש.