האם הודעת חדילה של רשות אומרת שהיא לא מחויבת לבצע השבה לתושבים?

  • הודעת חדילה-החזר כספים.
    לוי שמשון | 27/12/2013 12:21

    עירייה הודיעה על חדילה בתביעה ייצוגית שהוגשה נגדה.

    האם אני תושב העיר ראשי לתבוע החזר כספים ששלמה חברתי ביתר  מדובר על כ 50000.00 ₪ .האם העיריה חיבת להחזיר את הכספים או שאני נדרש לתבוע בבית המשפט.

    • האם הודעת חדילה של רשות אומרת שהיא לא מחויבת לבצע השבה לתושבים?
      עו"ד עמירם טפירו | 01/01/2014 15:15

      שמשון שלום,

      לרשויות שמורה הזכות על פי חוק תובענות ייצוגיות להגיש הודעה על חדילה ובמקרה כזה להימנע מלבצע השבה לתושבים.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד

      מנהל פורום תובענות ייצוגיות