עיקול משכורת והגבלה על רישיון נהיגה

  • שאלה
    קובי | 25/12/2013 10:50

    היי עשיתי חידוש רישיון לפני כמה חודשים והוא בתוקף עד 2023 יכולים להביל
    אותי? לפי מה שהבנתי  זה רק מי שצריך לחדש תרישיון  או להוציא  רישיון לא
    מי שיש לו כבר תוקף עד 2023--- ועוד שאלה מה  הטעם לעבוד  ומעקלים את רוב
    המשכורת  עדיף כבר לקבל תהבטחת הכנסה   וזהו ולעבוד בשחור

    • עיקול משכורת והגבלה על רישיון נהיגה
      עו"ד עופר פרץ | 26/12/2013 15:33

      אני מבין שאתה לא בהליך פש"ר, בפש"ר אין עיקולים ואין הגבלות אם החובות שלך מעל 100,000 שווה לשקול פש"ר. לעצם העניין בעניין רישיון נהיגה ישנן 2 הגבלות גם על חידוש וגם על החזקת רישיון. לעניין העיקול משכורת מומלץ להגיעע להסדר בתיקים או לפנות לפש"ר, הוצל"פ אינו פתרון קבע.

      • המשך
        קובי | 26/12/2013 18:12

        יש לי כמעט 250 אלף שקל ואין לי כלום בחיים חשבתי אפילו להתאבד מרוב הלחץ אני גר אצל ההורים  אין לי שום נכסים אין לי כלום  וגם כניראה הולכים לפטר אצלנו  בעבודה  בגלל צימצומים אין לי באמת מאיפה להביא אני לא מתחמק עד היום לא התחמקתי  מכלום הוצאתי הכול כדי לשלם אבל זהו מת ניגמר

        • תנאים לפש"ר
          עו"ד עופר פרץ | 29/12/2013 12:04

          קובי שלום,

          ראשית אל יאוש, בהנחה שלא יצרת את החובות במרמה /הונאה  או בחוסר תום לב הליך הפש"ר נועד בדיוק בשבילך כהגנה סוציאלית על מנת לאפשר פתיחת דף חדש והזדמנות שניה לחייבים שהסתבכו בתום לב ואין ביכולתם לשלם את חובותיהם. אני ממליץ לך לפנות לעו"ד מומחה בתחום.