לא מעוניין ביוקרה של אוניברסיטה

  • מעוניין ללמוד משפטים מבקש המלצה
    שחר מידן | 21/12/2013 22:12

    שלום.אני מהנדס בוגר (‏?B.Sc.‎)‏ בהנדסת תעשייה וניהול ומעוניין ללמוד משפטים לא בכדי לעסוק במקצוע אלה רק להעשיר את הידע שלי בתחום המשפטי שנוגע לכל אחד מההיבטים בחיים .
    הכסף הוא לא הבעיה.
    מחפש מכללה שניתן לא להגיע להרצאות אלה רק למבחנים..

    בקיצור:מבקש המלצה היכן אפשר ללמוד ולקבל תואר במשפטים בדרך הקלה ביותר וכמה שפחות להגיע להרצאות.

    אין לי בעיה לזורק 120 אלף ש"ח.
    תודות

    • לא מעוניין ביוקרה של אוניברסיטה
      שחר מידן | 21/12/2013 22:51

      הייתי מרצה וגם מתרגל באוניברסיטה,ואני יודע איך זה עובד.
      אפשר לא להגיע להרצאות ולצלם חומר וללמוד לבד בבית ולהצליח במבחנים.

      מי שמכיר  מכללה "חאפרית"  שאפשר ללמוד לתואר במשפטים,אשמח אם אקבל ממנו יעוץ.

      בקשר להתמחות אני מסודר רק צריך תואר בוגר במשפטים.
      ,תודות

      • אנסה לנחש...
        שיר | 23/12/2013 02:55

        מבקש "מכללה חאפרית" שקיבלה את אישור המל"ג.
        האם כותב השאלה ינסה עוד מעט לענות לעצמו בשם אחר, בכדי שוב להאדיר את בידולה של "מכללה מסויימת" כחלק מעליונותה הפיקטיבית על אחרות?
        רגשי הנחיתות של חלק מהסטודנטים ב"מכללה מסויימת" הורסים את יוקרת המקצוע.

        • תגובה
          שחר מידן | 23/12/2013 06:45

          אנסח שוב את שאלתי בצורה יותר מובנת בלא קשר לזילות במקצוע . כל העוסקים במקצוע הם האשמים בזילות המקצוע ולא הצפת השוק.
          שאלתי היא:
          האם יש חובת נוכחות  בלימודי המשפטים או שאפשר לצלם חומר וללמוד מהבית ולבוא למבחנים.

          אני מחפש מכללה שלפי התקנון שלה אין חבות נוכחות בקורסים ,אם מישהו מכיר אשמח לקבל יעוץ.

          תודות

          • המשך תגובה
            שחר מידן | 23/12/2013 06:54

            בלימודי הנדסה אין חובת נוכחות שהרי מי שלא יגיע לקורסים וילמד מהבית לא יצליח לעבור את המבחנים הקשים: בפיסיקה,סטטיסטיקה,כלכלה,תמחיר,מתמתיקה תורת החומרים ,תורת הניהול ועוד ועוד.

            גם מי שלא יפספס שום שיעור/קורס הסיכויים שלו לעבור לא גבוהיים כי הלימודים הם קשים מאוד.

            לעומת זאת לימודי משפטים הם רק שינון חומר ולכן אני שואל אם אפשר לצלם וללמוד מהבית.

            תודות

            • נזרום. אין חיה כזאת בתקנון.
              שיר | 23/12/2013 18:09

              אתה אמור לדעת שמכללות אשר קיבלו את אישור המל"ג מחוייבות לקבוע בתקנון חובת נוכחות, כך שלפי התקנון לא תמצא כזאת.
              אם בכל זאת אתה מתעקש, התקנונים מפורסמים באתרי המוסדות.

              תשובות שתקבל (או שתכתוב תחת שם אחר) נוסח "למדתי שם, ואין בדיקת נוכחות", הן אלה אשר אליהן התכוונתי בתגובתי לעיל.