תאונה ללא טסט

  • יהיה כיסוי למרות חוסר טסט לרכב
    סוזן | 25/11/2013 15:15

    שלום,
    אחי עשה תאונה ברכב, הוא היה הנהג אני ישבתי לידו, שני ההורים שלי ואחי הקטן ישבו מאחורה.
    כולנו פוננו לבית החולים ואבי פתאום שם לב שהרכב ללא טסט (הרכב שייך להוריי).
    האם נוכל לתבוע פיצוי לנזקים למרות זאת?

    • תאונה ללא טסט
      עו"ד אריק ארביב | 25/11/2013 16:31

      סוזן שלום,

      סעיף 7 לחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים מסייג את זכאותם של נפגעים מסויימים מלתבוע פיצויים לפי חוק זה. נהיגה ברכב ללא רישיון רכב תקף, טסט, איננה מבין המקרים המצוינים בסעיף 7, ומשכך הינכם זכאים לפיצויי בגין הנזקים שנגרמו לכם.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים