חיוב חודש מלא על ידי גולן טלקום

  • חיוב עבור שירות שלא ניתן עקב ניתוק מנוי
    שרית | 07/11/2013 17:14

    אני מבקשת לבדוק אפשרות לתביעה ייצוגית נגד גולן טלקום שלוקחים כסף מראש ולא מבצעים חיוב יחסי כך שבמקרה של ניתוק מנוי אתה משלם על שירות שאתה לא מקבל בפועל.הם עושים זאת בהבתמכות על סעיף בחוזה המדבר על מדיניות של חיוב מראש ומפרשים אותו לטובתם לעיניין החיוב היחסי.בנוסף לכך כל תהליך ההצטרפות לא כולל חתימה על הסכם התקשרות בנייר (אלא דרך מחשב) ולא קבלה של העתק של ההסכם או מסמך אחר כלשהו, שלפי בדיקה שערכתי - מדובר בהפרה של תיקוני צרכנות של משרד התקשורת.

    • חיוב חודש מלא על ידי גולן טלקום
      עו"ד עמירם טפירו | 12/11/2013 09:48

      שרית שלום,

      בעניין זה כבר הוגשה תביעה ייצוגית (עוד בחודש מרץ השנה) נגד גולן טלקום (ת"צ 16725-03-13).

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות

      • תביעה ייצוגית על הונאה של גולן טלקום
        שי | 01/10/2014 15:48

        שלום,

        בתחילת דרכה של חברת גולן טלקום במסלול הקו הכשר רכשתי קו שהסתבר מאוחר יותר (מעל כחצי שנה) שהקידומת של קו זה אינה נכללת בקומה של הקווים הכשרים שהוקצו לגולן. ישנם מנויים נוספים עם אותה הבעיה וברצוני לקבל עזרה בהגשת תביעה ייצוגית נגד החברה בעקבות ההונאה. אשמח לתגובה.

      • מה היתה התשובה של התביעה הייצוגית ת"צ 16725-03-13?  לת
        שלי | 22/06/2015 16:53

      • חיוב חודש מלא ע"י גולן טלקום על אף מתן שירות חלקי
        ערן כהן | 14/04/2016 19:24

        שלום רב,

        אני התנתקתי מגולן טלקום עקב עניין זה. זו ממש רמאות לגבות כסף בגין שירות שלא ניתן.

        איך אוכל לדעת מה סטאטוס התביעה היצוגית ואיך אוכל לקבל את כספי בחזרה במידה והתביעה תזכה ?

        תודה רבה,

        • גבייה חודש מראש
          א | 27/05/2016 08:16

          בסד גם ממני גבו עבור חודש מלא למרות הניוד בתחילת החודש ! גם אני פניתי למשרד התקשורת והושב לי " זה בבדיקה" הבעייה שהבדיקה ארכה יותר משנה וטרם הסתיימה! (חשש לשיתוף פעולה עם גולן!)
          איך אני מצטרף לתביעה הייצוגית?
          תודה א

      • תביעה יצוגית הנ"ל
        שמואל קרמר | 24/07/2016 00:50

        האם יש כבר פסק דין לתביעה הייצוגית הנ"ל ?
        כי בפועל הם ממשיכים באותן עבירות לכאורה ואני אחד הנתבעים לתשלום עבור אי שרות

    • משרד התקשורת
      shi | 15/11/2013 00:06

      פניתי בעניין למשרד התקשורת והשיבו שהנושא בבדיקה