אקיוטק

  • תביעה יצוגית כנגד איקיוטק
    יפעת | 18/10/2013 16:55

    שלום רב,
    אני ועוד אלפים כמוני קיבלנו מכתב תביעה בגין חוב לחברת "איקיוטק". הם טוענים שצברנו חובות משנת 2006-2007. עבור קבלת סמסים. מיותר לציין כי כולנו מופתעים...מעולם לא נתקלנו בניסיון גביה מצידם עד רגע זה, לא הייתה הודעה ששירות הסמסים הם בתשלום, ההוכחות שלהם הן לא ממש הוכחות, ממני למשל טוענים שלא הצליחו לגבות -למרות שלא הייתי חסומה לשירותי תוכן כלשהם-אחרים קיבלנו מכתב ובו מופיע מספר טלפון שלא ברשותם ולא היה ברשותם ויש אפילו קשישים ומתים לא עלינו שקיבלו מכתב. נוסיף את ההתנהגות הבריונית של משרדי עורכי הדין המנסים לגבות תשלום, דבר המנוגד לכללי האתיקה. אשמח לדבר עם מי מכם עוד אציין שאנו מעוניינים לתבוע את איקיוטק ואולי את משרד עורי הדין המאיינים, חברות הסלולר...

    • אקיוטק
      עו"ד עמירם טפירו | 20/10/2013 10:08

      יפעת שלום,

      הנושא מורכב, ואני איני בטוח שמתאים להתברר כתביעה ייצוגית.

      ראשית, בשעתו ניתן פס"ד בתביעה הייצוגית שהוגשה נ' אקיוטק, וכיום מתנהלת תביעה ייצוגית נוספת נגד אקיוטק (תוכלי לבדוק את פרטי שתי התביעות בפנקס התובענות הייצוגיות).

      שנית, לטעמי, הנושא לא מתאים להתברר במסלול של תובענה ייצוגית (משיקולי הומגניות של הקבוצה).

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות

    • יפעת שלום
      מלי | 07/01/2014 14:28

      שמי מלי ,
      גם אני קיבלתי מכתב ממשרד עורכי דין דב שילנסקי שהעביר את התיק לעו"ד כהן את ניסן.
      רציתי לשאול אותך אם את יודעת על התקדמות כלשהי בנושא זה כי אני מאוד מודאגת מהסיפור הזה.