האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית בגין מחדלים בטיול משפחות?

  • תביעה קבוצתית על מחדלים בטיול משפחות בקיץ 2013
    מיכאל | 16/10/2013 20:39

    היינו בקיץ בטיול משפחות (בן/בת מצוה) וקבלנו בתי מלון ללא מזגנים עובדים, ריהוט במצב של כגארביג'. המדריך רב הזמן לא היה עם הקבוצה כך שהיינו כמו הומלסים גם בבית מלון וגם בערים זרות של אירופה.
    כעת מתגבשת קבוצה של יותר מ-10 משפחות שמוכנה לתבוע את חברת הניסעות על המחדלים שהפכו טיול חגיגי לטיול של סבל ויסורים.
    מבקשים עזרה מה לעדות, איך לעשות הכי טוב ואיך לעשות זה הכי חסכוני למשפחות ששלמו ממון עבור הטיול. משפחתי שילמה עבור טיול של 2+2 יותר מעשרים אלף ש"ח.
    יש ברשותי רשימה מלאה של המחלדים וצילמים של בתי מלון.

    • האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית בגין מחדלים בטיול משפחות?
      עו"ד עמירם טפירו | 17/10/2013 09:30

       מיכאל שלום,

      צר לי על המתואר בפנייתך. לטעמי, עליכם לפעול להגשת תביעה משותפת מטעמכם כנגד החברה. ע"מ להעריך נכונה את סיכויי התובענה יש לבחון את החומרים המצויים בידכם.

      התיק אינו מתאים להתברר במסלול של תובענה ייצוגית ואני ממליץ לגשת לעורך דין  לקבלת ייעוץ, הערכת סיכוי וסיכון.

      בהצלחה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות