הטעייה על ידי מכללה בנוגע לגמול השתלמות

  • תביעה ייצוגית נגד מכללה לחינוך
    ימית עטיה | 04/10/2013 10:51

    שלום רב, אני מורה בבית ספר. את הסטאג' שלי למדתי במכללה בצפון הארץ. באותה שנה קפץ מחירו של הקורס מכמה מאות שקלים ל1200 ש"ח. כאשר משתתפי הקורס התלוננו על המחיר שהתייקר, הובטח לנו כי הקורס יחשב לנו כגמול השתלמות. במשרד החינוך לא מאשרים זאת. האם ניתן להגיע תביעה ייצוגית נגד המכללה על הטעייה ומרמה?

    • הטעייה על ידי מכללה בנוגע לגמול השתלמות
      עו"ד עמירם טפירו | 04/10/2013 14:12

      ימית שלום,

      במקרה שלך, הרי שקיימות עוד שאלות רבות על מנת שתחול עילת ההטעייה על פי חוק. באופן כללי, הרי שלעניות דעתי, המקרה אינו מתאים להתברר כתובענה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות