עוד פרט קטן

  • ייצוגית נגד פרופסיה
    מישהו | 03/10/2013 12:39

    שלום רב,
    אני בן 28 והשתמשתי בפרופסיה במשך כשנתיים לאחר שנת 2008.
    כל השימוש מתועד בחומר רפואי כתוב.

    1. במידה ויוחלט על פיצויים כספיים לנפגעי פרופסיה, האם גם אני אהיה זכאי לפיצוי למרות שלא הייתי חלק מרשימת העותרים?

    2. מרגע ההחלטה על מתן פיצויים, כיצד עליי לנהוג על מנת לקבל את הפיצוי בפועל?

    תודה

    • עוד פרט קטן
      מישהו | 03/10/2013 12:43

      מבדיקה שערכתי, השתמשתי בתכשיר בין השנים 2011 - 2012, אני עדיין עומד בקריטריונים של הייצוגית?

      • פרופסיה - פיצוי לכלל חברי הקבוצה
        עו"ד עמירם טפירו | 04/10/2013 14:10

        שלום לך,

        בהנחה שבסופו של יום הרי שההסדר יחול על כל חברי הקבוצה המנוייה בבקשה ואתה בתוכם.

        תשומת ליבך כי הבקשה הנוכחית אינה כוללת בתוכה פיצוי במישור הרפואי אלא רק במישור של עוגמת הנפש ועלות התכשיר.

        בהנחה שהתביעה אכן תתקבל הרי שהודעה מתאימה תפורסם עליה במערכת אתר בתי המשפט ובעיתונות, בהודעה יפורטו הדרכים שעליך לנהוג (ככל שישנן) על מנת לקבל את הפיצוי.

        מקווה שסייעתי,

        עמירם טפירו,עו"ד
        מנהל פורום תובענות ייצוגיות

        • הפיצוי הוא בדיחה. צריך לתבוע את עורכי הדין.  לת
          פרופסיו | 09/10/2013 11:21

          • כרגע, אושרה הבקשה לתביעה ייצוגית
            עו"ד עמירם טפירו | 13/10/2013 09:31

            טרם נקבע פיצויי כלשהו

            • האם נקבע בסוף פיצוי לגברים שנטלו פרופסיה?  לת
              אלמוני | 09/12/2015 18:01