תאגיד המים ב"ש

  • תביעה יצוגית נגד תאגיד מים
    hampo | 25/09/2013 11:42

    היי

    אני גרה בב"ש ותאגיד במים כאן הוא "מי-שבע". מסתבר שאף אחד בשכונה שלי לא קיבל חשבונות מים, שהיו אמורים להגיע בסמוך לתשלומי חשמל וגז.
    מבירור עם חברים שאליהם לא הגיע החשבונית בדואר חודש קודם, הם חויבו בקנס פיגור בס"כ 40 שח לחשבונית. כלומר, מאות דירות הולכות להיקנס על החשבוניות שלא הגיעו.

    האם יש עילה לתביעה יצוגית? מדיבור עם שירות הלקוחות, זה לא בעיה שלהם שזה לא הגיע בדואר. הם אומרים שזה הגיע, ושזה אחריות שלנו להתקשר ולהמתין (הרבה זמן) ולשלם לפי הטלפון בלי שקיבלנו חשבוניות.

    אשמח לעזרה.

    • תאגיד המים ב"ש
      עו"ד עמירם טפירו | 29/09/2013 09:31

      שלום לך,

      ממליץ לפנות לעו"ד להתייעצות פרטנית. על פניה, הפנייה מגלה עילה.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות