בקשה לאישור נגד הוט

  • איתור פרטי עו"ד
    קרן | 11/09/2013 13:07

    שלום,

    ברצוני לדעת את שם העו"ד המייצג את התביעה הנ"ל:
    http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000761819
    "הוט מטעה לקוחות אינטרנט 100 מגה"

    במידה ואי אפשר להצטרף לתביעה זו, מה ניתן לעשות? האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית חדשה באותו הנושא?

    • בקשה לאישור נגד הוט
      עו"ד עמירם טפירו | 13/09/2013 11:59

      קרן שלום,

      מדובר בבקשה לאישור תובענה ייצוגית נגד הוט שהוגשה על ידי עו"ד יוחי גבע.

      אין צורך להצטרף לתביעה וגם אין צורך להגיש תביעה חדשה, בהנחה שהבקשה תאושר הרי שהסעד שייפסק יהא כלפי כל חברי הקבוצה (ואת בכללם).

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות

      • למה לא ניתן לדבר עם נציג של הוט
        קהלני דרור | 03/07/2014 13:10

        רוצה להתנתק מהוט אבל לא מצליח לתפוס נציג כבר כמה ימים

        • מדובר בפורום משפטי ולא בפורום העוסק בחברת הוט. ע.ט  לת
          עו"ד עמירם טפירו | 06/07/2014 14:42