מצגים מטעים על גבי שילוט

  • תביעה יצוגית נגד הרכבת הקלה בי-ם
    אלחנן | 01/09/2013 17:37

    רציתי לברר אפשרות לתביעה יצוגית נגד חברת סיטיפס מפעילת הרכבת הקלה, כדלהלן:
    בשילוט המוצב בתחנות הרכבת היה (עד לפני כשבוע) שילוט מטעה שגרם לי ולעוד אלפי נוסעים לשלם תשלום מיותר וללא צורך.
    כשפניתי אל הנהלת הרכבת הקלה הם מיהרו להחליף את השלטים המטעים, אך מחישוב קצר שערכתי עולה כי הם הרוויחו מהטעיה זו מיליוני ש"ח.
    האם יש עילה מספיקה לתביעה ייצוגית?

    • מצגים מטעים על גבי שילוט
      עו"ד עמירם טפירו | 01/09/2013 17:42

      אלחנן שלום,

      בהנחה שהמצגים המטעים אכן גרמו לציבור שלם של נוסעים לשלם תשלומים מיותרים, ניתן (ואף רצוי) להגיש תובענה ייצוגית כנגד הנהלת הרכבת הקלה.

      עצם הסרת השילוט לאחר הפנייה דווקא מחזק (לטעמי לפחות) את העובדה כי השילוט הנ"ל אכן היה מטעה.
      אני ממליץ לך לפנות לייעוץ פרטני בסוגייה הנ"ל עם מלוא הפרטים על מנת שתהא אפשרות לבחון סיכויי הליך שכזה.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות