הפסקת מנוי

  • הפסקת מנוי וחיובו
    גיל | 28/08/2013 18:56

    עשיתי מנוי לאתר "הארץ" למשך כחודש ויום.
    כאשר רציתי להפסיק את המנוי, נכנסתי לאתר, ולחצתי דרכו על כפתור הפסקת מנוי, שהודיע לי שגישתי לתכני הפרימיום תיפסק בעוד כחודש מיום הפעולה. לאחר מכן גם קיבלתי מייל עם חיוב על תקופה של חודשיים מלאים.
    רק כאשר התקשרתי למוקד הטלפוני והסברתי להם שהם לא יכולים לגבות ממני חודשיים מלאים ושאני רוצה להפסיק את המנוי באותו הרגע ולא בעוד כחודש, הם הואילו בטובם לפתוח פניה ואמרו שהחיוב היחסי יוחזר לי.

    במקרה ואכן מדובר בדבר שיטתי כלפי כל המנויים שלהם, האם יש כאן מקום לתביעה ייצוגית על הטעיה או גביית יתר?

    • הפסקת מנוי
      עו"ד עמירם טפירו | 28/08/2013 21:32

      גיל שלום,

      על פניו פנייתך מגלה עניין (יחד עם זאת, יש לבחון את המצגים המוצגים למנויי הארץ).

      לצערי, אתה לא תוכל לשמש כתובע הייצוגי לנוכח העובדה כי לך לא קיימת עילת תביעה אישית - שכן, בין לבין, הושב לך החיוב העודף.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות