לימודי משפטים ככלי עזר

  • שאלה בנוגע ללימוד משפטים
    גייקוב גרין | 12/08/2013 18:00

    שלום, אני בוגר תואר ראשון מנהל עסקים ואני שוקל ללמוד משפטים ולעסוק לאחר מכן בפן העיסקי. רציתי לשאול איך לימודי המשפטים יכולים לעזור לי לעסוק בפן הזה? אם אפשר לקבל קצת רקע על זה ומה האופציות לגבי הכיוון הזה...
    ושאלה נוספת זה מיכוון שלא מעניין אותי להופיע בבתי משפט כל הזמן ולטעון מול שופטים, אז האם אפשר לעסוק בתחום (כפי שציינתי יותר בפן העיסקי) מבלי להופיע בבתי משפט אלא יותר מול חברות וכד'.
    תודה רבה לעונים!

    • לימודי משפטים ככלי עזר
      עו"ד זיו ביגלמן | 15/08/2013 14:12

      השאלה שלך כללית מידי וקשה להסביר וליתן לך תשובה רצינית.
      לימודי משפטים נותנים הרבה כלי שיוכלו לעזור לך בעולם הכלכלי והעסקי.
      כאשר בין היתר יד מספר קורסים בתחום המסחריים כמו חוזים ותאיגידים אשר יתנו לך כלים רבים.

      לגבי עיסוק בתחום ללא הופעות.
      ניתן לעסוק בכך, אבל זה בעיקר במשרדים הגדולים בהם יש הרבה מחלקות, בסופו של דבר תביעות ומחלוקות שלא ניתנים לגישור יתבררו בבית המשפט.

      כמובן, עורך דין שעוסק בעיקר בקניין וחוזים הסיכוי שלו להופיע בפני בית המשפט יותר קטן.