משרכ חלקית

  • זכויות במשרה חלקית
    נועה | 21/05/2008 09:24

    שלום רב! התחלתי לעבוד בחברת סקרים, בה ניתן לעשות בין 2 ל - 5 משמרות בשבוע, של 6 שעות (המשמרות - הן לגמרי לפי בחירה). בטופס 101 אמרו לי לסמן "משכורת חלקית". שאלתי היא אילו מן הזכויות הרגילות מגיעות לי ואילו לא/מגיעות חלקית? (ימי מחלה, חופשה, ביטוח פנסיוני (שברור לי שלא מקבלים...). תודה!

    • משרכ חלקית
      עו"ד רענן קריב | 21/05/2008 18:08

      מגיעות כל הזכויות, יחסית לשיעור המשרה. גם קרן פנסיה על פי צו ההרחבה שנכנס לתוקף ב-1 לינואר 2008.

      • תודה. אבל מה בעניין ימי מחלה? איך הולך החישוב? האם זה משנה אם באותם ימים היו אומורות להיות לי משמרות  לת
        נועה | 21/05/2008 23:04