צו הריסה

  • צו הריסה - בית משפט לעניניים מקומיים
    יוסף | 27/10/2008 08:46

    שלום שמי יוסף ואני תושב חיפה, לפני שנתיים בניתי תוספת בנייה לא חוקית! קיבלתי צב הריסה מבית משפט לעניינים מקומיים התחלתי תהליך לגאליזציה מול העריה בהגשת תוכניות ותב"ע חדשה התוכניות הוגשו מזמן אבל עוד לא קיבלתי תשובה חיובית ולא שלילית. מה צריך לעשות כאשר צב ההריסה מתחדש בתחילת השנה החדשה 2009 האם הגשת מכתב להארכת מועד צו ההריסה לבית המשפט לעניינים מקומיים מספיק? האם צריף עורך דין ? תודה על העזרה יוסף

    • צו הריסה
      עו"ד שרון עזרא | 27/10/2008 10:16

      יוסף שלום הוגש נגדך הליך פלילי בבית המשפט ויש להתייחס לכך בכובד ראש, ולכן הייתי ממליצה לך לשכור שירותי עו"ד, ובשלב זה, לבקש להאריך את מועד כניסתו לתוקף של צו ההריסה.. בברכה, שרון עזרא, עו"ד