ועד בית

  • תשלום ועד בית
    גיל | 17/09/2008 21:27

    שלום רב אני שוכר דירה כבר שנה וחצי כאשר משך כל תקופת השכירות ( למעט 4 חודשים) כאשר משך כל התקופה הזו לא היו כל שירותים בבניין כאשר אני נאלצתי פעם אחת לשלם בעצמי את חשבון החשמל של הבניין אשר נצבר משך חצי שנה שאלתי היא האם עליי לשלם את דמי ועד הבית לבעלת הבית על אף שלא ניתנו בעצם שום שירותים משך כל התקופה הזו?

    • ועד בית
      עו"ד שרון עזרא | 18/09/2008 09:06

      גיל שלום יש לבחון את הסכם השכירות. כן לא ברור האם מלכתחילה ידעת שהועד לא מספק שירותים והסכמת בכל זאת לתשלום או שמא חל שינוי בהתנהלות ועד הבית המהלך תקופת השכירות. ייתכן שניתן לקזז את חוב הועד כלפיך, בגין תשלום החשמל, מדמי הועד. אני ממליצה כי תפנה לייעוץ פרטני כדי למנוע מצב בו תוגש נגדך תביעה על אי תשלום מיסי הועד. בברכה, שרון עזרא, עו"ד