השתתפות בהוצאות שיפוץ

  • מיקלט בבעלותי
    ליאורה | 09/08/2008 00:04

    שלום רב, אני בעלת דירה בבניין,ןעל אותו מיגרש עומד בניין נוסף.בבניין הקידמי יש לי מיקלט הרשום על שמי בטאבו,ועלי לאפשר לכל הדיירים להמצא בו בעת מלחמה.הבעלות היא משנת 1959.עתה פנו אלי דדירי הבניין בו מצוי המיקלט(בו אינני בעלת דירה) כי הם רוצים לשפץ.לחזק את הבניין ודורשים את השתתפותי הכספית,ולכך סרבתי.מעולם מזה 49 שנים לא שלמתי ועד בית בבניין זה,וכל דבר אחר ונישמע לי הזוי לבוא היום ולדרוש זאת ממני.המחקלט נחסם בפני משך 14 שנים בעבר,שכן השתלט עליו ואחסן בו חפציו. אודה לך באם תשיב/בי לי על הבעייה וכיצד לפעול

    • השתתפות בהוצאות שיפוץ
      עו"ד זהר ארד | 10/08/2008 12:21

      ליאורה שלום, השאלה מורכבת מידי לדיון במסגרת הפורום. כך גם, אין אפשרות להשיב לשאלתך מבלי לבדוק את כל המסמכים הרלבנטיים ואת כל העובדות אשורן. מומלץ כי תפני לעו"ד לקבלת יעוץ משפטי נקודתי לנסיבות המקרה. לשם כך, תוכלי גם להיעזר בפניה דחופה באתר. בברכה, זהר ארד, עו"ד