מיסוי מקרקעין

  • שאלה בקשר לטיפול עו"ד במכירת נכס
    לולו | 28/02/2008 21:11

    שלום, שאלתי היא האם חלה חובה על עו"ד אשר מבצע עיסקת מכירה של נכס, לבדוק לעומק את נושא המיסוי השונה (שבח, מכירה וכו') או שמא זה מתפקידו של המוכר עצמו?

    • מיסוי מקרקעין
      עו"ד זהר ארד | 29/02/2008 20:55

      חלק מתפקידו של עו"ד המלווה עסקת מכר היא לבדוק את המיסוי הכרוך בביצוע העסקה, אלא אם הוסכם, שנושא המיסוי יבחן על ידי מומחה מיסוי חיצוני (רו"ח או עו"ד המתמחה במיסוי מקרקעין).