השתהות יצרן מלספק מוצר חלופי

  • מוצר פגום שנקנה דרך טלפון בחב' "אשאל היפר אקטיבי",
    ברסיס סת שבע | 15/07/2009 11:22

    קניתי מערכת פיירקס דרך חבי היפר אקטיבי שנמצאת בראשון לציון חייבו את כרטיס האשראי שלי ,אחרי כשבועיים קיבלתי סט פיירקס שבור.במשך חודשיים וחצי אני מתקשרת אליהם והם אומרים כל פעם שתוך שבוע יגיע אלי מוצר חדש. המון טלפונים והרבה זמן המתנה והרבה עוגמת נפש כי חשבתי שאת הפיירקס אני אתן מתנה בפסח וזה לא קרה. מה לעשות האם אפשר לתבוע אותם דרך תביעות קטנות?

    • השתהות יצרן מלספק מוצר חלופי
      עו"ד אפי אהרונוב | 15/07/2009 21:18

      ערב טוב בת שבע, כדאי לשלוח להם מכתב התראה לפני תביעה ובו תדרשי שישלחו אליך מוצר חלופי מייד (הייתי נוקב פרק זמן של 10 ימים) וכן דרישה שיפצו אותך על עגמת הנפש שנגרמה לך עקב העיכוב. כדאי לציין במכתב שמדובר בהתראה אחרונה. אם הם ימשיכו להתמהה כדאי להגיש תביעה קטנה.