התנהלות מול חברות הסלולר

  • סלקום האריכו לנו התחייבות ללא ידיעתנו
    ליעד | 15/07/2009 10:43

    החודש מסתיימת ההתחייבות שלנו לסלקום אחרי תקופה של שלוש שנים, כשביקשנו להתנתק הפקיד אמר שזה בלתי אפשרי מכוון שחתמנו איתם לפני שנה על התחייבות נוספות ונשאר לנו עוד שנתיים לסיום החוזה. בבירור הסתבר שדובר בנציגת שירות שלהם שפנתה אלי לפני שנה והציעה להצטרף לתוכנית חסכונית, אמרתי לה שאני לא מעוניינת בגלל ההתחייבות לתקופה נוספת אך היא הדגישה שאין בה שום התחייבות נוספת מצידנו, בשיחה טלפונית אישרנו את התוכנית. ניסינו לפנות לחברה לקבל את ההקלטה של השיחה אך הם טוענים שאין בידם את ההקלטה.מה אפשר לעשות? איך אפשר להשתחרר מהתחייבות שלא חתמתי עליה? הקנס שהם דורשים הוא 2000 ש"ח!!

    • התנהלות מול חברות הסלולר
      עו"ד אפי אהרונוב | 15/07/2009 21:13

      ערב טוב ליעד, במצבים כאלו כדאי לפנות באופן מסודר ובכתב ולהעלות את טענותיכם ולציין שבאם ייגבו מכם סכומים שלא התחייבתם לשלם תפנו להליכים משפטיים ותתבעו בנוסף בעילות נוספות (עגומת נפש וכו') והוצאות משפט. עם קבלת מכתב מסודר, החברה תבחן את העניין ברצינות ותבדוק את התיעוד שקיים או לא קיים. אם הם יראו שאין להם תיעוד כלשהו להתחייבות מצדכם אני מניח שהם ירדו מהעניין.