לדוד

  • חודש צפייה רגיל בהוט שווה 950 שח,
    דוד | 13/05/2009 23:08

    אני ממש לא יודע מה לעשות בחודש דצמבר 2008 היתחברתי למסלול טריפל של הוט, לאחר חודש של אי שביעות רצון היתנתקתי מהוט, אך מאז ועד עכשיו חב' הוט ממשיכה לחייב אותי בכל מני סכומים שונים ומשונים בלי לספק חשבוניות לחלק מהחיובים ולחלק שכן סופקה חשבונית אין שום פרוט על מה התשלום, בשיחות שערכתי עם נציגי השרות שלהם קיבלתי הסברים ותירוצים שונים ומגוחכים. עד עתה גבו ממני 950 שח על חודש חיבור למסלול טריפל (בלי שצרכתי שום אקסטרה). איך אני מקבל את הכסף שנגבה ממני שלא כדין חזרה ?? מה לעשות

    • לדוד
      זלפה | 14/05/2009 00:44

      כשחיפשתי מידע לגבי הסיפור שלי עם יס, מצאתי את הפוסט הבא. מאמינה שזה יהיה שימושי לך..http://ayale.blogli.co.il/archives/47