אירוח V.I.P

  • נזק גופני במהלך שהות בבית מלון
    בלהה | 21/04/2009 15:00

    בחודש ינואר במהלך שהותי במלון באילת, החלקתי בחדר האוכל כתוצאה מנוזל על הריצפה ונפגעתי במרפק יד ימין. וכל זאת למרות שהתרעתי על המפגע עוד קודם לכן. המלון דאג לפינוי ולטיפול בבית החולים יוספטל על חשבונם. היד קובעה. הוצא דוח אירוע על ידי קצין הבטחון של המלון. בשיחה טלפונית עם מנהל המלון, מספר ימים לאחר האירוע, אשר הוקלטה ומאחר ורציתי לסיים את הפרשה ברוח טובה, הסכמתי להצעתו לסוף שבוע במלון על בסיס חצי פנסיון כאשר לילה אחד על חשבוננו. במסגרת הצעתו הובטח לי שדרוג החד, אירוח V.I.P כולל כניסה חינם לספא וכל זאת בטיפולו האישי. קבלנו מכתב המאשר זאת. בחודש מרץ באנו למלון וקבלנו חדר בהתאם להזמנה ותו לא!! (מאוחר בערב קבלנו לחדר 2 בקבוקי מים קטנים + מארז מיניאטורי ובו כמה דוגמיות שוקולד) עקב זאת, למחרת עזבנו את המלון לאחר ששילמנו את מלוא המחיר עבור הלילה בו שהינו וכן החזרנו את "התשורה" בשלמותה. היות והמנהל לא התקשר להתנצל כתבתי להנהלת הרשת (הכשרת הישוב) אך גם מהם טרם קבלנו תשובה. אודה לכם עבור תשובתכם האם יש מקום לפניה לתביעות קטנות. בידנו כל החומר הרלוונטי למקרה אותו ניתן להציג עפ"י דרישה.

    • אירוח V.I.P
      ד.קובי | 21/04/2009 21:27

      שלום בלהה, המקרה שלך לא יכול להסגר ב"נזיד עדשים", בבקשה הפני את המקרה ליעוץ אישי למעלה, תודה ובהצלחה.

      • למר ד. קובי, רב תודות  לת
        בלהה | 22/04/2009 08:36