זיכוי למגף

  • רציתי לדעת מה לעשות במקרה ולמי לפנות
    טליה | 21/04/2009 10:03

    לפני כחודשיים קניתי מגפיים מטו גו מה שהתברר כקניה גרועה ביותר. לאחר כשבוע נקרעה הסליה בזוג אחד ובזוג השני כבר ביום המחרת מצאתי חור בין העקב של המגף למגף עצמו. פניתי לחנות והם הסכימו להחליף לי יפה לא?!?!? אך זוג אחד הצלחתי להחליף ולזוג השני לא מצאתי החלפה נסיתי במשך חודש וחצי להכנס כמעט כל שבוע אך לא מצאתי נעליים להחליף חוץ מזה שלא רציתי להוסיף כסף על הסכום של המגפיים. בנוסף גליתי כי הנעליים של טו גו בכלל לא נוחות ומכאיבות מאוד את הרגליים. בקשתי החזר כספי לקנייה הלא מוצלחת אציין כי הבנות בחנות היו פשוט מדהימות ואדיבות ולצערן לא יכלו לעשות כלום ולכן הפנו אותי לשירות לקוחות. לאחר דין ודברים עם בחורה בשם רותי שטענה כי היא מנהלת שירות לקוחות סיכמה את דבריה בכך שאין שום אפשרות לקבלת החזר כספי אלא רק החלפה בנעל אחרת או זיכוי וכשאמצא אקנה. הבהרתי לה שאני לא מועניינת לקנות את הנעליים שלהם כיוון שהן כלל לא נוחות וחוץ מזה גם בקולקציית הקיץ לא מצאתי נעליים ובנוסף לא רוצה להוסיף על הסכום שכבר הוצאתי. אך היא בשלה זו המדיניות שלנו ואין מה לעשות. גם כשהבהרתי לה שאת התלונה הגשתי אפילו לא שבוע מיום הקנייה זה לא עניין אותה. כשביקשתי לדבר עם מנהל החברה היא הבהירה לי שאין סיכוי שהוא ידבר איתי היא האחראית והיא מחליטה והמילה האחרונה שלה בעניין ואין מה לעשות גם אם אשלח פקס הוא לא יגיע למנהל כך שלא כדאי כלל לטרוח. למי עלי לפנות ולדרוש את הכסף שלי אני לא רוצה שום תחליף ושום זוג חדש אני רוצה את כספי חזרה !!!! מה עושים

    • זיכוי למגף
      ד.קובי | 21/04/2009 10:25

      שלום טליה, חבל שהשרות בארץ אינו כאמריקה, רוב בעלי העסקים אינם מחזירים את הכסף, לחלופין נותנים לך זיכוי המאפשר לך לקבל מגף אחר ללא תשלום, או לרכוש נעל אחרת בתוספת מחיר, עצתי,,,, קבלי את הזיכוי ותנסי לנצל אותו לטבתך בצורה הטובה ביותר. תודה