לשאלתך

  • נופש במלון
    אמי | 05/03/2009 19:24

    הייתי בנופש במלון באילת בהתחלה הוכנסתי לחדר מעופש שהוחלף לאחר מכן הועברתי לחדר עם קיר משותף לחדר דוודים הפועל על גז לאורך יומיים היה ריח גז שדלף במקום הגיעו לתקן שוב ריח וכך חוזר חלילה ביקשתי לעבור חדר אך לא העבירו אותי בני סבל מכאבי ראש קשים פניתי גם למנהל המלון שהגדיר אותי כבעל רגישות גבוהה הייתי רוצה לתבוע את מחיר המלון 1888 ש"ח ועוד 28000 ש"ח עוגמת נפש? שאלה שנייה האם לצרף את בני ובני משפחתי כעדים?

    • לשאלתך
      גזוז | 06/03/2009 00:12

      ברור קצר ומתבקש לעזרתך : 1) האם צילמת המפגעים 2) האם הקלטת המתרשלים 3) האם השארת מכתב תלונה 4) האם התקשרת להתלונן על ריח הגז שדלף למשרד איכות הסביבה (למוקד חרום 6911*) 5)האם התלוננת לעיתונות דרך האימייל האדום 6)האם התקשרת למשר התיירות(02-6664200 ) 7) האם התקשרת ל"אגף לשיווק תיירות פנים (להתקשרות טלפונית 02-6664230 ) 8) האם התקשרת למשרד הממונה על תלונות שרותי תיירות (גב' ג'ורדנה רוזמן, מרכזת פניות הציבור פקס02-6664443) 9)האם רשמת שמות הממונים ובעלי התפקידים "שטיפלו בך" 10) האם פנית למשרד עורך דין באותו עיר לכתיבת מכתב תלונה 11)האם התקשרת לנציבות כבאות והצלה(,03-9430100) או לשרותי כבאות אילת כדי להתלונן על ריח הגז שדלף, היו שולחים צופה 12)האם התקשרת או הגשת במרכז שרות לאזרח במוקד עיריית אילת תלונה, העירייה עושה כל כך הרבה כדי לקדם את העיר והתיירות 13)האם פנית םלפונית לש.י.ל.- שירות יעוץ לאזרח להכוונה ועזרה (מספר חינם: 1-800-50-60-60 ) 14)האם הזמנת אמבולנס או פנית לרופא לבדיקת מצב הבן,וכתיבת מכתב רפואי ומעקב רפואי 15)מה מצב הבן היום, העם עדין יש לו כאבי ראש וקושי נשימתי, הבן נבדק ע"י רופא/ת המשפחה יש המלצות 16)האם בררת שלמלון יש את כל האישורים הדרושים לפעול כנדרש 17)האם בררת אם קיימים עוד תלונות ותביעות נגד המלון 18)האם שמרת על כתבות או הודעות של המלון על הבטחות ורמה. 19)במידה ונעזרת משרד תיירות, מה עמדתם לגבי מה שקרה לך חשוב לדעת שהם צד בעיניין ויש לצרף אותם לכתב התביעה . 20) מה רשום, ומי חתום באישור הסכם ההזמנה (בין הצדדים והיה ואת מרגישה שנעשה לך עוול וזכויותייך נפגעו - הגישי תביעה אני מקווה שהשאלות יעזרו לך באופן עקיף להתקדם בנושא שלך חשוב לדעת שיש לך את הייעוץ אישי באתר, הלחצן בצד שמאל. מקוה שעזרתי בהצלחה

    • נופש בלהות
      עו"ד יקי רנד | 12/03/2009 15:00

      אני מבין שהשאלה הראשונה, מתייחסת לנושא סכום התביעה וראשי הנזק. בהחלט יש מקום לתבוע מלוא עלות הנופש, ובאשר לעוגמת נפש, קשה לכמת סבלו של אדם, אולם בהחלט אם מדובר במס' נפשות, סכום התביעה הנקוב הנו בגבולות הסביר. מומלץ כי בני המשפחה יגיעו לדיון כעדים על מנת שיוכלו לתאר מצב החדרים הבלתי נסבל.