דיווח על חייב בתיקי הוצאה לפועל

  • דיווח
    אתי | 11/06/2008 10:25

    שלום. אני יודעת על מקום הימצאו של אדם אשר חייב להוצל"פ יותר מ-100 אלף שקל. איך אני יכולה לדווח עליו ואיך אני עושה זאת?

    • דיווח על חייב בתיקי הוצאה לפועל
      עו"ד איתן שווץ | 11/06/2008 23:33

      נראה שאותו אדם לא חייב להוצאה לפועל אלא חייב לזוכים בתיקי הוצאה לפועל. אם את חשה צורך לדווח על החייב ו/או מקום המצאו, ואת יודעת למי הוא חייב כספים, עלייך לפנות לזוכים בתיקי ההוצאה לפועל אשר נפתחו כנגד החייב ו/או לעורכי דינם של הזוכים.