סיוע משפטי

  • שלום רב. זקוקה נואשות לעזרה מצד עו'ד עם קצת חמלה
    גלי | 11/07/2011 03:06

    מעולם לא נתקלתי באדם כ''כ שפל ובזוי !!! שכרתי עו''ד בנושא התנגדות לצוואה תוך לחץ מאוד קשה וכבד של האבל על מות אימי והזמן הקצוב להגיש את ההתנגדות בדיעבד התברר לי שהוא חסר נסיון בצוואות ובעריכת -דין בכלל 0הוא לא אמר לי את זה) הוא ממושב בדרום כאשר יש לידי ממש עשרות עו''ד שמתמחים בצוואות (ר''ג) זה כשלעצמו אומר באיזה לחץ הייתי בתחילה הוא לא רצה לקחת את התיק - ונאלצתי להתחנן ולבכות לו כדי שיקח אותו כאילו אין בעולם עו''ד אחרים לבסוף הוא הסכים לקח אותו בעזרת עו''ד אחרת והחתים אותי על שכ'ט של 60,000 ש (כולל) גלובאלי אך לא הסביר לי את הסעיפים השונים לפני דיון ההוכחות (המכריע) החלטתי שאני לא מוכנה שעו'ד חסר נסיון לחלוטין ייצג אותי בדיון כ''כ חשוב וביקשתי ממנו את התיק שלי כדי שאוכל להוועץ בעו'ד אחרים יתרה מזאת: הוא התרשל בעבודתו במספר דברים נוספים - אפרט הכל לעו''ד שיהיה מוכן לייצג אותי (כולם ביקשו ממני שאביא את התיק כדי לתת לי חוות-דעת/סיכויים) הוא עיכב לי את התיק כחודשיים ולא הבנתי מדוע - לבסוף איימתי עליו שאם לא יתן את התיק אאלץ לפנות ללשכת עוה''ד גם זה לא עזר בינתיים פיטרתי אותו והעו''ד החדשה ייצגה אותי בקדם משפט (השופט הפך את דיון ההוכחות לקדם-משפט מחודש) ברוב חוצפתו הוא הגיע לדיון הזה בטענה שהוא רוצה להמשיך את ניהול העזבון לאחר שמיעת טענותיו השופט הרחיק אותו החלטתי שאדרוש ממנו לפחות את מחצית הסכום כי לא עשה את כל העבודה עד סוף ההליך כפי שfתוב בהסכם להלן מה שעשה: 1. התנגדות 2. הופעה בקדם-משפט קצר וטכני 3. נסיעה לעו'ד של הצד השני לצורך פשרה עלובה כל זה לא שווה 60,000 ש ברוב חוצפתו ורשעותו הוא הקדים אותי ותובע אותי עכשיו על 10% מהעזבון - 58,000 ש' כאמור פיטרתי אותו לפני דיון הוכחות ולכן לא מגיע לו שום 10% משום עזבון מאחר ולא עשה כלום בשביל זה עלי להגיש כתב-הגנה תוך 30 יום מה-5/7/11 אני סבורה שהוא פשוט רוצה להתנקם בי על כך שפיטרתי אותו ולא בשל בצע כסף כעת עלי להלחם בשתי חזיתות אין לי את הכסף והכוח לזה - אני צריכה להקדיש את כל האנרגיה והכסף לנושא הצוואה שגם כך הוא מאוד קשה ונמשך למעלה משנה אני מבקשת לציין שאני לבד בעולם, הכסף הולך ואוזל ומזה כמה חודשים אני מורידה מאוכל ותרופות אותו עו''ד יודע את זה האם ישנו עו''ד צדיק ומבין עניין שמוכן לייצג אותי מולו ללא עלות כמובן ולהכנס בו בכל הכוח? האם לשכת-עורכי-הדין מטפלת במקרים כאלה? בבקשה על תפנו אותי לסיוע המשפטי - אין לי זמן וכוח לזה תודה

    • סיוע משפטי
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/07/2011 11:39

      גלי שלום, יש מספר מסגרות המספקות סיוע משפטי ללא עלות, למי שזכאים לכך. למשל: תוכנית שכר מצווה של לשכת עוה"ד, תנועת הל"ב (התנועה למלחמה בעוני), ומה לעשות, גם לשכת הסיוע המשפטי. באפשרותך לפנות אליהם ואני תקווה שהם יוכלו לסייע לך. בהצלחה.

      • מאוד מודה לך..פיקססתי את החומר ללשכת עורכי-הדין
        גלי | 12/07/2011 15:39

        ע''פ בקשתם - ועכשיו כשאני מתקשרת לשאול אם קיבלו אין תשובה.. ממש רציני..