קבלות דלק

  • הכרה בהוצאות דלק
    חגי | 30/04/2010 05:34

    שלום, כעצמאי, אני מדווח מדי שנה בדוח 1301 על הוצאות דלק. הבעיה: הקבלות אותן אני מקבל מתחנות הדלק נמחקות די מהר (נייר תרמי), מה שמהווה בעיה. אני מכיר את הטיפ של צילום הקבלות... כדי למנוע את ההתעסקות עם שמירת וצילום הקבלות, אבקש לדעת האם ניתן בדרך יותר פשוטה לדווח את הוצאות הדלק בנספח א' של הדוח, כמו למשל שימוש בתדפיסי דוחות כרטיס האשראי. תודה.

    • קבלות דלק
      סלי אילון, רו"ח | 02/05/2010 08:57

      עליך לפנות לפקיד השומה בבקשה להקלה בניהול פנקסי חשבונות ולבקש אישור מיוחד להסתמך על הדוח של חברת האשראי. ללא אישור כזה, אתה מחוייב להסתמך על הקבלות ואז כדאי שתצלם אותן.