תמ"א 38 בבאר שבע

  • איפה כל היזמים שרוצים להרוויח כסף בפרויקט תמ"א 38?
    אבנר | 20/06/2010 07:34

    בבאר שבע, יש בניין מתאים לביצוע פרויקט תמ"א 38, אבל איפה כל היזמים, שיבואו להסתכל ולתת הצעות ? לפני כמה שנים אמרו שזה לא כלכלי, אבל היום יש בבאר שבע מחירים טובים לדירות, ובנוסף לזה, מדובר בבנין קרוב לקניון הנגב וליד התחנה המרכזית במיקום אידיאלי, וגם המבנה של הבנין הוא טוב, בנין ארוך עם שש כניסות, שני דיירים בכל קומה, ובגובה של 5 קומות עם גג שטוח, אז יאללה קבלנים יזמים תבואו ותכתבו לאימייל שלי .

    • תמ"א 38 בבאר שבע
      עו"ד תומר יפת | 20/06/2010 16:20

      אבנר שלום, שיהיה בהצלחה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

      • למסירת הצעות חיזוק בנין תמ"א 38 אנא לכתוב לאימייל
        אבנר | 20/06/2010 19:48

        ****צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר*** אנחנו בבאר שבע , ממתינים ליזמים וחברות שיבואו , הבנין כבר מתואר כאן , בהתחלה של ההודעה תודה לעו"ד תומר יפת

    • יתכן שכדאי לכם לחשוב על כיוון שונה
      חני | 29/06/2010 11:39

      הסיכוי שלכם למצוא יזם שיבצע את הפרויקט הזה אצלכם הוא די נמוך. אמנם המחירים בבאר שבע עלו אבל עוד לא מספיק כדי שזה יהיה כלכלי.אם כל הדיירים מעונינים נסו לבדוק אופציה של פינוי בינוי. יש לא רחוק מהאזור שלכם בניה חדשה וקל יותר יהיה לכם למצוא יזם שיסכים לפינוי בינוי מאשר לתמ"א.בהצלחה!