תמ"א 38 - ייצוג משפטי של הדיירים

  • תמא 38 יעוץ משפטי
    שאול | 12/02/2010 07:07

    שלום בבניין שלנו הגענו להסכמה עקרונית בין הדיירים ובין הקבלן המבצע לביצוע פרוייקט תמא 38. כעת עלינו לאתר עו"ד אשר אמור לייצג אותנו מול הקבלן. אשמח לדעת מהם ההדגשים אשר עלינו הדיירים לשים לב אליהם במסמך ההתקשרות עם הקבלן. ברור לי שאת זה אמור לבצע עו"ד שלנו אבל בכל זאת, טרם גיבשנו החלטה למי לפנות, ולכן אשמח לדעת על איזה היבטים צריך לשים דגש, ולראות שהמייצג המשפטי שלנו אכן ייתן את הדעת בנושא. דבר נוסף- בבניין יש 24 דירות והקבלן מוכן לממן סך של עד 35 אלף שח לייצוג משפטי. האם סכום זה אמור להספיק למימון הייצוג המשפטי. תודה

    • תמ"א 38 - ייצוג משפטי של הדיירים
      עו"ד תומר יפת | 15/02/2010 06:59

      שאול שלום, צריך לקחת עו"ד שעשה זאת בעבר ויש לו הבנה מקצועית בתחום. מבחינת הסכום, כל עו"ד והדרישות שלו. אנחנו בעיקרון מתאימים את שכה"ט למורכבות של הפרוייקט ולהיקף הליווי המשפטי שאנחנו נותנים. עוד לא ראיתי יזם שבגלל שכר טירחה שדרשנו ויתר על הפרוייקט. תמיד בסוף הגענו להבנה. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38