תמ"א 38 - שכירת עו"ד

  • הוצאות ושכר טרחה
    שי כהן | 26/08/2009 09:15

    שלום, לאחר מספר שיחות טלפון ופגישות עם יזמים שונים, החלטנו (ועד הבית) על יזם אחד שיבצע את הפרויקט בבניין. אנחנו רוצים לשכור עו"ד שייצג אותנו מול היזם. רציתי לדעת מה שכר הטרחה בשוק והאם בכלל כדאי לי לקחת עו"ד או שהעו"ד של היזם יכול להיות גם העו"ד שלנו - כמו ברכישת דירה חדשה.

    • תמ"א 38 - שכירת עו"ד
      עו"ד תומר יפת | 27/08/2009 08:17

      שי שלום, ברור שהאינטרס של היזם ושל הדיירים הוא לא זהה ומכאן שיש הכרח בייצוג נפרד של עו"ד לוועד הבית על מנת לשמור על האינטרסים שלהם. שכר הטרחה משתנה כמובן ממשרד למשרד ותלוי בין היתר במקצועיות של המשרד בייצוג בתחום מימוש התמ"א. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38