תמ"א 38 - איך אני ממש את התמ"א על הבניין שלי?

  • הזדמנות עסקית
    רעות שילון | 25/08/2009 21:53

    אהלן - אני מעוניינת בייעוץ, בנוגע ליכולת ביצוע תמא 38 בבניין שאני גרה בו בקרית אונו. אל מי אני אמורה לפנות לעירייה, קבלן, עו"ד , אדריכל? מישהו יכול לעשות לי סדר.....

    • תמ"א 38 - איך אני ממש את התמ"א על הבניין שלי?
      עו"ד תומר יפת | 25/08/2009 23:46

      רעות שלום, יש לפנות לגורם מקצועי ניטראלי שיסביר את המשמעויות של קידום הפרוייקט. אח"כ יש לבצע ישיבת דיירים ולהחליט על הגורם שינהל את המו"מ עם היזמים השונים. אח"כ יחתם הסכם עם היזם הנבחר והפרוייקט יצא לדרך. אלו הפרטים בשיא הקיצור ויש להעמיק בכך ככל שאת רוצה לעשות כן. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38