תשובה

  • חוו"ד מומחה
    krinalim 19 | 14/10/2007 17:30

    איך משיגים חוו"ד מרופא מומחה? שמעתי שיש בעיות בנושא כי רופאים מכסים אחד את הת** של השני...

    • תשובה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 15/10/2007 10:13

      היום ניתן להשיג חוות דעת רפואית בכל תחום רפואי ומה שהיה פעם "קשר השתיקה" בין הרופאים הולך ונעלם. בכל זאת, חוות דעת רפואית היא מסמך הדרוש לניהול ההליך המשפטי ורצוי שעורך הדין המייצג אותך בתביעה יפעל להשגתה שכן ישנה חשיבות לזהות המומחה אליו פונים, התמחותו, יכולתו לעמוד בבית משפט להעיד ולשכנע את השופט ועוד

      • תודה רבה.  לת
        krinalim 19 | 16/10/2007 13:27