דרישות שוק

  • שוקל ללמוד עריכת דין להתמחות בפטנטים
    אלון | 16/06/2013 17:00

    שלום רב, אני בעל תואר ראשון בהנדסת חשמל ותואר שני במנה"ע עם נסיון של 13 שנים בהיטק. שוקל ללמוד עריכת דין לצורך התמחות בפטנטים. שאלתי היא, האם יש ביקוש לאנשים עם פרופיל כמו שלי? כלומר מהנדסים מנוסים עם ידע משפטי (במידה ואלמד משפטים כמובן :))

    • דרישות שוק
      עו"ד זיו ביגלמן | 28/06/2013 17:30

      היי אלון, שאלתך מורכבת מאוד, אין ספק כי תואר ראשון בהנדסת חשמל ותואר שני במנהל יתנו לך אפשרות למצוא מקום התמחות מעולה. מצב שני, אתה צריך לקחת בחשבון שלמרות כל "הרזומה" עדיין השכר שלך יהיה מאוד נמוך יחסית לשכר שאליו התרגלת. לדעתי למצוא עבודה יהיה לך ממש קל, השאלה היא מה צפיות השכר שלך. לא בטוח שלעו"ד שנה ראשונה יהיו משרדים שיהיו מוכנים לשלם מעל 10 ברוטו למשרה מלאה של 9 שעות.