האם מומלץ ללמוד משפטים

  • ייעוץ בבקשה!!
    מתן | 02/01/2013 10:05

    מאז ומתמיד רציתי ללמוד משפטים,אך היום ברגע האמת כשאני רוצה להרשם למסלול לימודים במשפטים אני מתלבט מאוד עקב הצפת השוק והתשואה הקטנה יחסית(לפחות זה מה שאומרים) כשאתה מסיים את התואר ולכן אשמח אם מישהו שמבין ייתן את דעתו בעניין.2.עוד אשמח אם תייעצו לי האם כדאי לשלב תואר משפטים עם תואר נוסף(כלכלה,מנהל עסקים וכו') בשנה השנייה של הלימודיםתודהה רבה לעוזרים.

    • האם מומלץ ללמוד משפטים
      עו"ד זיו ביגלמן | 12/01/2013 22:51

      לדעתי זו שאלה שאת התשובה רק אתה יכול לדעת. בשורה התחתונה אני יכול להגיד לך, שמי שרוצה, מאמין בעצמו, ויש לו את הכישורים המתאימים יצליח וזה גם אם השוק מוצף וכו' תמיד יש מקום לעורכי דין מצטיינים, אם אתה הולך ללמוד משפטים בגלל שאין לך משהו יותר טוב ללמוד או כי אתה חושב שהלימודים קלים או כי משפחה לחוצת וכו' אז במקרה זה אני לא הייתי ממליץ לך ללכת ללמוד וכן לחשוב על כיוון אחר. אכן, כמו בכל דבר בחיים צריך גם מזל וכו' אך בשורה התחתונה הכל תלוי בך ושאף אחד לא יגיד לך אחרת!