אמנם את לא ילדה אבל את עדין צעירה...

  • לימודי משפטים בגיל "מבוגר" .
    אוסנת | 19/02/2012 21:12

    חושבת להגשים חלום וללכת ללמוד משפטים. אני כבר בת 45 מורה עם תואר ראשון. ואם לילדים. ככל הנראה המקום הוא באחת המכללות, השאלה..האם הלימודים קשים ? האם יש צורך בהמון שעות השקעה בבית האם יש הרבה עבודות? האם בכלל בגילי יש סיכוי למצוא סטאז? עבודה? מודה מראש על כל תשובה שתעזור לי בקבלת החלטה. כלומר אני רוצה לצאת למסע אבל פוחדת שהוא יהיה לחינם ולא אשרוד

    • אמנם את לא ילדה אבל את עדין צעירה...
      חושב טוב | 20/02/2012 14:13

      אוסנת, שלום! בימים אלו אני מסיים את לימודיי ולא מעט הם חבריי ללימודים אשר הם בסביבות השנתון שלך ואף יותר ממניין שנותיך.... כך שאף פעם לא מאוחר ולדעתי עם רצון טוב, הדרך היא בכלל לא קשה וניתוניך השפחתיים לא אמורים להוות בעיה כאשר הלימודים הם דן שבועיים...

    • לימודי משפטים למבוגרים
      עו"ד ליז קשקש | 25/02/2012 22:17

      אוסנת היקרה, אני מסכימה עם התגובה שקיבלת כאן אכן את לא "ילדה" אבל זה בהחלט לא אמור להפריע, להפך! דווקא מקצוע זה הינו בעל הערכה למבוגרים, וככל שאת נתפסת "מבוגרת יותר" כך נדמה שאת "רצינית" ו/או "בעלת ניסיון חיים עשיר". אני מציעה לך להתחיל ללמוד, בלי חששות. הסטא'ז והעבודה יגיעו בהמשך להצלחה שלך בלימודים ובלי קשר לגילך. בהצלחה!! עו"ד ליז קשקש | מנטור להתפתחות אישית ועסקית | מנכ"לית ללמוד להצליח.