שוק עורכי הדין

  • האם ללמוד משפטים?
    שי | 24/02/2011 17:23

    בן 23, יוצא יחידה טכנולוגית. עבדתי למעלה משנה בהייטק, השכר היה מעולה אבל לא חשתי סיפוק בעבודה. תמיד חשקתי בלימודי משפטים, אך החשש מההצפה במקצוע לא מניח לי. עם הנתונים שלי היום אני מתקבל לעברית ולאת"א, יוצא מנקודת הנחה שבין כל הגאונים שם אני הולך להיות סטודנט ממוצע ואף למטה מכך. האם לסטודנט 'ממוצע' (הכוונה שמגרד את ה – 80 ולומד תואר חד חוגי ) שמסיים באחת משתי האוני' הנ"ל יש מה לחפש בשוק?. בהרצאה ביום הפתוח של את"א הדיקן, חנוך דגן, טען שיש היצף של עו"ד בינוניים ומחסור בעו"ד איכותיים ושהבוגרים של את"א נחטפים בשוק. יש דברים בגו?. אשמח לשמוע מה אתם חושבים, בעיקר מהבוגרים הצעירים. תודה!.

    • שוק עורכי הדין
      עו"ד זיו ביגלמן | 10/04/2011 22:25

      לא משנה כמה השוק מוצף תמיד יש מקום לעורכי דין מצטיינים ולבטח לפי הנתונים שציינת נראה שגם לך יש מקום מכבוד. בהחלט ממליץ לך ללמוד רק קח בחשבון שבהתחלה (התמחות ועו"ד מתחיל) השכר לא גבוה יחסית